Klasser

Det er ikke bare hvilken rase du stammer fra som betyr noe. For i Blade and soul er også dette med klasse avgjørende. Klasser er med på å karakterisere deg som kriger. Og hver klasse kriger har sine egenskaper som definerer dem like fullt som en rase gjør det. Klassers egenskaper går rent spesifikt på dette med forsvar, styrke, spesielle evner og, ikke minst, combo-egenskaper. Det finnes hele syv klasser: Blade Master, Destroyer, Summoner, Force Master, Kung Fu Master, Assasin og Blade Dancer.

Blade Master

Denne klassen er en meget god all round klasse. Lett å bruke (for spilleren), men vanskelig å mestre. Det er en meget god klasse for enhver kampsituasjon, og denne klassen mestrer en rekke teknikker. Noe av det spesielle med Blade Master er at denne klassen veksler raskt mellom teknikker og moves, noe som åpner opp mange gode combo-muligheter.

Destroyer

Her snakker vi mye ren styrke. Er det kraft du er ute etter kan denne klassen rett og slett stoppe det meste med sin rå styrke. Denne rasen kan ta motstandere og nærmest bruke dem som våpen, slynge dem av gårde. En utnytter de svake øyeblikkene for å presse på med ren styrke, noe som fort kan reske slagmarken godt ut. Godt forsvar, godt angrep. Og passer utmerket i gruppesituasjoner. Meget bra klasse.

Summoner

Dette er en rase som gjerne jobber i team for å vinne. Og nettopp detet med samarbeid skaper styrke for denne klassen. Dette er en utmerket klasse og begynne i, men dette betyr ikke at denne klassen ikke har ting å ilby også for erfarne spillere. Tvert imot.

Force Master

En helt unik klasse krigere som har som sitt spesialfelt å angripe fra langdistanse. Denne helt spesielle vinklingen gjør det mulig å forsvare seg utmerket. I tillegg kan denne klassen krigere angripe mens de beveger seg, noe som gjør dem ekstra fleksible. Svakhet er at de er mindre utholdende enn mange andre klasser, så det gjelder å være spesielt nøye med hvor en plasserer disse krigerne. En god ting er at denne klassen hurtig og presist kan hoppe mellom ulike elementer som ild og is, noe som gir ekstra styrke og moment i kampsituasjone.

Kung fu master

Dette er ikke en lett klasse å mestre. Ikke for nybegynnere. Men så snakker vi da også om kremen av krigere. Dette er Kung Fu Master. Med et enormt repertoar av teknikker. Spesialteten er å avverge angrep for deretter å komme tilbake med et motangrep som ofte dreper. Meget profesjonell klasse, som også passer godt i grupper.

Assassin

Denne rasen liker å snike seg fram fra en usunlig posisjon og deretter angripe med få, presise dødelige stikk. Som en slange, egentlig. På denne måten kan de faktisk kontrollere hele slagmarken. Og akkurat som en slange som med sine korte, støtende bitt suger livskraften ut av fienden, akkurat slik gjør Assasin det også. Målet er å drepe, noe den klarer ganske ofte.

Blade dancer

Som navnet antyder liker denne klassen krigere å bevege seg mye for å unngå å bli angrepet. God i forsvar. Virkelig kjapp, også, så denne kombinasjonen blir ofte brukt med dødelig resultat. Meget bra i enmanns-angrep. Utfordringen kan være å styre sin naturlige impuls til å bruke hurtighet, slik at en ikke tretter seg selv ut.

 

bnsnorgeKlasser