Raser

Rasene

Blade and soul er mer enn en kampsport-verden. Det er et fantasibasert univers som er befolket av helt bestemte raser. Og det finnes fire raser i dette spillet:

 

Gon:

 

Denne rasen stammer, i følge dem selv, fra det livsgivende kraften av dragers pust. Dette er legenden som danner kjernen i Gon-rasens tilblivelseshistorie. En historie full av mytologi og dramatikk, som nettopp dette med drager viser. Dette er, som alle raser i spillet, en kriger-rase, og Gon-folket legger spesiell vekt på fysisk styrke. Selvsagt koblet med sterke kampferdigheter, som en alltid prøver å utvikle videre. Gon-rasen er en snill rase, som dessverre av og til kan bli brukt av andre for å fremme andres sak. I noen tilfeller fører dette til at Gon-er blir lurt. Men deres fenomenale styrke og lojalitet fører til en vanvittig viljestyrke som kommer femdobbelt tilbake om noen forsøker å narre dem. Dette er sterke individer med hjertet på rett sted. Stolte krigere. Og har du en gang blitt venner med en Gon, ja da har du en buddy for livet ut. Lojalitet er, som nevnt, deres stikkord. Som personer som har et stort hjerte kan de dessverre lett få raseriutbrudd. De har korte lunter, for å si det slik. Det kan virke som om dragepusten virkelig er den energien som styrer dette folket, både på godt og vondt. Og måtte alle guder og drager hjelpe deg om du en dag skulle bli fiende med en Gon. Gon finnes i følgende klasser: Destroyer, Kung Fu Master, Force Master.

 

Lyn :

Rasen Lyn stammer fra en helt spesiell dyrerase som heter Kirin. Legendariske dyr med et helt spesielt utseende. Kirin er dyr som er komplett uforutsigbare. Og denne fantastiske egenskapen (rent kampsportmessig) kombinerer de med en evne og vilje til å være leken, eller rent sagt ertelsyten og til og med lunefull. Spillopper er helt vanlig, noe som reflekterer tilbake på Lyn-rasen. Individer av denne rasen har meget gode sanseevner, noe som gjør dem i stand til å være i en helt super posisjon allerede før kampen begynner. Og det er mange som mener at det er derfor de er så overlegne. Men i tillegg kan Lyn-individer mye enklere enn andre kontakte ånder fra åndeverdenen. Og med denne hjelpen i bakhånd åpner dette selvsagt opp for en helt ny dimensjon, også innefor kamper. Dette er emosjonelle vesener, som ofte hopper vilt mellom følelser, og kan derfor også oppfattes som uforutsigbare. Lyn finnes i følgende klasser: Summoner, Force Master og Blade Dancer.

Yun

Yun-rasen er merkelig nok en rase som utelukkende består av kvinnelige individer. Og derfor ser en også mange typiske feminine verdier og egenskaper, som for eksempel en spesiell forkjærlighet for naturen og alt deres planet bærer fram. Det er ikke lite eleganse som kommer fram i denne rasen, og mye av dette stammer direkte fra Funghuang, den mytologiske fuglen. Stikkord er verdighet, skjønnhet og kunstnerisk teft. Kvinnelig list. Like mye tid brukes på meditasjon og kommunikasjon som på kamp. Yun finnes i følgende klasser: Force Master, Blade Master og Kung Fu Master.

Jin :

Denne rasen stammer fra øst-kontinentet. Og selve ordet jin kommer fra et av de eldste språkene herfra. Det vitner om eldgamle røtter og energier. Selve ordet kan oversettes til å bety noe sånn som ”å aldri gi seg”, eller ”kjøre på uten stopp” og dette forklarer godt hvilke krefter som spinnes i sjelssentrum av disse individene. Dette er små individer, men la deg ikke narre. Sterke ytre krefter kombinert med helt vanvittige indre krefter av typen innbitthet og pågangsmot. En stahet som overgår det meste. Kombinasjonen styrke og stahet skaper livsfarlige krigere. Likevel er dette, for venner, en ekstremt lojal rase, og det er individer med godt humør. Sin stahet vises også i en vilje og et ønske om å reise, og Jin-individer kan påtreffes over absolutt alle kontinenter.  Jin finnes i følgende klasser: Assasin, Blade Master og Kung Fu Master.

bnsnorgeRaser